Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helighet


Hon visste inte
att längtan kunde
kännas så evig
att hjärtat kunde
bära så stora
hemligheter
att det somliga
kallar synd
kunde kännas
så heligt




Fri vers av SeXara
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-08 21:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kärlek är större än allt.
2009-11-08

  Cosmic Johanna
En passion ryker här:-)
2009-11-08
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara