Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HumorAmor

När Humor möter Amor visar Glädje inga gränser
tänder stjärnorna på himlavalv som tindrar och glänser
Humor lockar fram Amors skratt
och plockar sedan kärlek ur hennes hatt





Prosa av prima donna
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-08 22:31



Bookmark and Share


  Lady Alassa
strålande finns nåt bättre par (koppel)
i detta universums mums
så kreatrivas??
2009-12-08

  Water VIP
Simsalabim =)
2009-11-12
  > Nästa text
< Föregående

prima donna