Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jeg gillar deg...

Du dukar upp
och jag doppar, ett efter ett sörplar jag i mig
suger länge på den söta eftersmaken de ger
du snålar inte på smöret minsann

Du bullar upp med värsta kladdkakorna, drömmarna
Jag nöjer mig med smulor från ditt bakb ord


Vad fikar du efter?




Fri vers av prima donna
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-08 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prima donna