Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
drömmar


KANSKE EN DAG

ta min hand i din

se mig i ögonen

lägg din arm om mig

säg orden

jag så gärna vill höra

orden

jag duger så bra

som jag är

att jag alltid ska vara

och få vara

den som jag är




anits 9 november 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-09 00:12



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Det hoppas jag skall hända Dig inom kort.
2009-11-10

  Larz Gustafsson VIP
Det önskar jag dig!

Fin bild!
2009-11-09

  ULJO
Tänk om det kunde vara så, då skulle jorden vara en bättre plats att bo på.
2009-11-09
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP