Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du



Vill inte vara här där jag är just nu

för där jag är just nu finns ju inte underbara du




Fri vers av sotvinge
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-09 01:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sotvinge
sotvinge