Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Mörkt,
Ensam,
Tårar,
Ekon,
Kyla.

Saknar...




Fri vers av JonnaPonna
Läst 469 gånger
Publicerad 2005-10-18 21:01



Bookmark and Share


  Dessie 35
Saknar??? VEM??
2007-10-24
  > Nästa text
< Föregående

JonnaPonna
JonnaPonna