Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dag byts mot natt

Dag byts mot natt och natt mot dag.
Ensam sitter jag på min stubbe
med mina tankar i min natt
som bytts mot dag




Fri vers av JonnaPonna
Läst 494 gånger
Publicerad 2005-09-05 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JonnaPonna
JonnaPonna