Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aj sluta






Lilla flickan med


tårfyllda ögon


sa tydligen


aj sluta jag


vill inte


det gör ont


i en ton för


kärleksfullt




Fri vers (Fri form) av blaite
Läst 417 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2009-11-09 13:35



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Ja,fy vad hemskt.. Lagen kan ju t o m låta den som gjort sig skyldig till brottet gå fri..
2010-04-12

  glittervakuum
i ton för kärleksfullt.
det är perfekt lysande fast jag skulle og ändå vilja ha
i ton för kärleksfylld.

tack
2009-11-20

    Tea Alex
Åh nä men usch, nu mår jag dåligt. *satte teet i halsen*
Nu har du gjort det igen - fått mig att må illa och må bra samtidigt. *konstaterar*
2009-11-14

  Suzy med punkterna
Som alltid så skriver du så det verkligen känns och det gör förbaskat ont
2009-11-10

  Carola Zettergren
Jo, hon gjorde nog det!
2009-11-09

  Baystream
äääh fy.
Känns ju - som vanligt!!!

Välkommen tillbaka. Du rockar orden - som vanligt.
2009-11-09

    ej medlem längre
sött!
2009-11-09

  sulimaa
Sådär ja ! Nu blev det smärtsamt igen ...så bra text!
2009-11-09

  etthjärtaäralltidrött
Riktigt jävla bra variant!
2009-11-09

  rundgångbalansochgungning
oj. denna var hård.
Riktigt bra
2009-11-09

    Max Poisé
hur bra som helst.
den sista knorren biter verkligen...ilsket och andlöst
2009-11-09

  Annine
Bra
2009-11-09

  Junitvillingen
ÄNTLIGEN kommer mer läsning från dig (kanske har du varit sjuk, på semester eller inte haft inspiration att författa helt enkelt??) - och det du bidrar med är något så starkt och gripande att orden smärtar ordentligt. En grym sanning för många detta. Och du får alltid fram SÅ mycket känsla och djup i dina texter - hur korta de än är. Denna griper tag så det gör ont, ont! Grymt bra formulerad grymhet!
2009-11-09
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite