Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så här kändes det idag


NATURENS EGET SPRÅK

En närvaro i livet, där inga
ord behövs

Bara öppna alla sinnen, dra
in alla dofter, och njuta

Lyssna till naturens eget språk,
höra vattnet som rinner genom
dammluckorna

Känna alla dofter, som även hösten
har, känna doften av fuktig mossa

Tänk att få följa alla årstider, i ljud
och doft, allt utan krav, känna livet,
utan ord utan toner, bara naturens
eget språk

Det hände mig idag, stod på bron
såg vattnet strömma under den, det
var som vattnet och naturen, sjöng
sin egen sång för mig just då i det
ögonblicket, jag njöt och bara var
ett, med naturens alla ljud



anits 9 november 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-09 16:46



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ljuvligt.
2009-11-10

    eva m h
Underbart!
2009-11-10

  Monika A Mirsch VIP
"En närvaro i livet, där inga
ord behövs"
ger ro för själen
... jag lyssnade på vindvatteninstrumentet hur det glimtade och klirrade när de fria vågorna nådde den tunna iskanten på ytan av sjön - underbart - tack!
2009-11-10

  poetryGirl
fin verkligen
2009-11-10

  Eva Helene VIP
Blir varm om hjärtat av din dikt. Läkedom för själen. Tack!
2009-11-09

    sajo
Detta borde alla ta lärdom av en bra text som är stressbefriande. Jag bokmärker direkt.
2009-11-09

  Larz Gustafsson VIP
Det är en ynnest att få uppleva något så fint.
En Guds gåva.

Fin bild!
2009-11-09
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP