Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fann ditt fotografi i en gammal kartong och jag undrar...


Tänker du på mig ibland?
En förbi-ilande tanke bara?
Kanske när du står i en kassakö?
Eller när en en speciell doft kittlar till
och får dig att minnas?
Den där gången, du vet...
när vi...ja, du vet...
Ångrar du någonsin?
Ja, jag vet, livet har sin gång...
Vi gjorde våra val...
Men ibland undrar jag...




Fri vers av Stardust VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-09 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP