Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1975


smultron

vi trär smultron på strå i en glänta vid din mormors stuga. vi är små och förstår inget. på baksidan rinner en å där man kan hoppa på stenar som är hala på morgonen. man kan hoppa över till andra sidan. vi är här ofta på somrarna. när vi inte orkar med badbollar av plast sand i skorna och konstiga gubbar i parken. då sitter vi här plockar strå på strå trär trär och trär fingrarna blir rosa och luktar gott. i ån på baksidan ligger din mormor med huvudet ner hon tittar på fiskar säger du. vi är små och förstår inget. vi trär smultron på strå. hör du hur det porlar. vi hoppar över till andra sidan.




Fri vers av miraklet
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-09 17:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Storheten i enkelheten som oftast bara ses genom barns ögon.
Bra.
2009-11-09
  > Nästa text
< Föregående

miraklet
miraklet