Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Före i kön

 

 

 

Med höststormen

tog han kraft

rämnade dörren

till hennes syrefattiga liv

 

virvlade in

med flintaklackade skor

slog upp

eld i varje steg

 

i hettan som spreds

blev hennes skuggor

glödande

och värmde

tryggt hennes rygg

 

i ångan av hennes

övertända hjärta

steg hennes kärlek

och blev till hans medelpunkt

 

 

det var allt

han hann drömma om

innan hon försvanna

med sin matkasse

och det var hans tur

att lägga upp varorna

på bandet som går runt runt

 

som hans liv

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 169 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-11-09 22:51



Bookmark and Share


  Baystream
Gillar verkligen :)
2009-11-10

  sulimaa
Ahh den här var underbar...vacker och full av kärlek...med ett överraskande avslut..
2009-11-09

  Lindalou
Oerhört bra. Vilken glöd.
2009-11-09

    ej medlem längre
tycker OM!

"blev hennes skuggor glödande ...
2009-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar