Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar som kom när jag ikväll lyssnade på karlavagnen


LIVET

Livet blir så mycket mer berikat, om man
lyssnar till sin inre röst

Så mycket man kan lära sig av sina inre
tankar, att värdesätta livet och känna
tacksamhet och hopp, för den man är

Att bejaka alla sinnen, drömma om att
våga glömma alla rädslor, vara den man
verkligen är, stå för sina åsikter, fastän
man kan känna sig obekväm

Tänk att inom sig kunna skratta, trots
att livet många gånger är både svårt
och mycket tungt

I mötet med andra får man många gånger
veta vem man är, men om det stämmer det
vet bara den det handlar om

Att våga möta livet precis sådan man är, det
är det bästa man kan göra, då visar man att
man är någon att lita på, med tillit och respekt
för andra, kanske den lilla värld vi lever i, kan
kännas mycket tryggare, där vill man stanna
kvar



anits 9 november 2009








Fri vers av anits VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-10 00:00



Bookmark and Share


  Ronny Berk
väl tänkta tankar väl förda i text ; lyssnandet och tänkandet i förening...ja !
2009-11-11

  aol
s vacker text och så fin bild
dom passar som hand och handske till varann
2009-11-10

  Bibbi VIP
Levnadsvisdom på hög nivå.
2009-11-10

  Eva Helene VIP
Dina ord och din vackra bild - en lisa för själen
2009-11-10

  poetryGirl
fint ...
2009-11-10

  Larz Gustafsson VIP
Verkligen sant.
Detta förutsätter emellertid att det är Jesu röst man hör.
"Mina får hör min röst", sade Han.

Tjusig bild!
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP