Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I möte med ljuset


...och jag kikar

nerifrån myllan


försiktigt

för att inte bli bländad




Fri vers av livsdans
Läst 239 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-10 06:32



Bookmark and Share


  poetryGirl
För att hjälpa dig så lade jag in denna under Poesi, så du kan hitta den...

poetryGirl
2009-12-06

  poetryGirl
hej
vill du gå med i min sajt
Vetenskap och Andlighet
där du kan lägga in dina fina dikter?

poetryGirl
2009-12-01

  Cosmic Johanna
Gullig insyn...

träffsäkert för den som bländats.


Ren filosofi.
varma kosmoapplåder.
2009-11-11

    ej medlem längre
Kischarmigt
2009-11-11

    Max Poisé
det finns någon sällsamt över detta, som tilltalar mig, och de bilder som dyker upp i mitt sinne när jag läser.

Bravo!
2009-11-10

  micke marin
ser en liten skogsmus framför mig som tittar upp ur lövhögen...
2009-11-10

  poetryGirl
bra...
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans