Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänkt

Vad smått vi tänkt
så lite vi vet
Om livet
och allt där omkring.




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-10 09:47



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Kortistext i aforismliknande stil - tänkvärt och SÅ bra!!
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP