Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gullig saga





Vill och vill inte


Frälsa Amerikanska


lastbilshoror med


hagelpump


Sitta på en gunghäst


och bara få vara söt


Penetrera mig fram


i livet med en orealistisk


strap on


Titta på bolibompa


i ballerina klänning


Skjuta oavbrutet mot en


polisstation sittandes


i en plåtlåda


Hoppa barfota i


sommarvarm


vattenpöl


Byta kön varannan


dag utan bedövning


Vika små hjärtan


och skänka till


oälskade barn


Låta rakblad löpa


amok längs mina redan


ärrade armar


Få en gullig saga läst


i mitt högra öra


Skjuta i mig gift


twentyfourseven


Baka pepparkakshus


ståendes i en tripp


trapp stol


Sätta på mig tandskydd


och slå alla medvetslöst


fallande bakåt


Vill och vill inte


andas imorgon





Fri vers (Fri form) av blaite
Läst 450 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-11-10 15:58



Bookmark and Share


  Lyraste
Bra.
2009-11-22

    Tea Alex
Man kan känna tyngden i texten redan i början, hela den där känslan av att "tusan också" och "var det såhär det blev". Lite så tolkar jag det. Känner igen mig mkt, på nåt vis, mitt i allt det knäppa. Väldigt bra fångat. *applåd*
2009-11-14

  Cosmic Johanna
Känner sådan sorg mellan raderna.

Du berör alltid på makabra vis

man börjar ju undra en hel del...av dina dikter.

Hoppas ditt liv är en verklig saga.

Du skulle passa på ett plan till vegas.

Önskar dig allt gott!
2009-11-11

  Junitvillingen
Du är inte bara "crazy" - du är så himla smart & cool med - och du har så oändligt mycket fantasi...dina texter är riktiga höjdare! Så även denna "gulliga saga";-)))
2009-11-10

  Suzy med punkterna
Att bara få vara allt.
Gillar
2009-11-10

  Poppin
:)
2009-11-10

  sulimaa
Japp en gullig saga !! Du är underbart galen!! :))
2009-11-10

  Baystream
Hahaha BAAAAAM orden är som ett speedat tåg i hundraåttio blås. Du ÄR knäpp!

iLIKE
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite