Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack Halmstrå för god inspiration i brunnen


Svartsynta rader med dedikation


Djupt ner i brunnen
i svartsynens dag
väntar, snart funnen
mitt själviska jag
ogrävd men själsligt försakad
utfläkt i sanning bejakad

Långt bortom synen
i självömkans dal
gömmer försynen
sitt osagda tal
väntad men ömkligt betraktad
synad och vekligt föraktad

Ack

Så talar en dåre av ohöljt beslut
- nu lämnar jag tiden, och tiden är slut
Men mörkret ska vika i nedan
jag vaknar i himlen och sedan
ska evighet skjuta salut!




Bunden vers (Annat versmått) av korpfjäder
Läst 275 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-11-10 17:05



Bookmark and Share


  halmstrå
*rodnar och niger*
Ses i Hades nästa gång då...
2009-11-11

  Hannadraken
Stor humor här!
2009-11-11

    Lena Nilsson
först rycks jag med av rytmen och vaggar mej genom dikten. Sen undrar jag vad den egentligen handlar om. Läser igen. Och förstår fortfarande inte. Men trollbinds på något vis ändå. Mycket vackert!
2009-11-10

  Bjarne Nordbö
Det är en konst att rimma utan att det blir billigt. Du besitter den konstarten. Snyggt.
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder