Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var mitt allt



Vagga mig sakta

Sjung för mig

Ge mig närhet och kärhet

Var min hamn
Var min fästning
Var min klippa


Skydda mig från det som gör mig ont



Låt mig andas

Andas genom dig

Var min boj i världen
Låt mig inte flyta bort

Stanna när du inte orkar
Älska när du inte vill
Var mitt allt när jag är inget
Var mitt allt och lite till









Fri vers av Mikaela Lind
Läst 197 gånger
Publicerad 2009-11-10 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikaela Lind