Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

S.F.

En naken kvinna bakom glas
(Aldrig jag. Alltid en fiktiv någon)

Män som ser på
Tillfredsställer sig själva

Eller

Hårda ord

Eller

Tvång
Förbjudet
På gränsen till det man inte får

Eller

Någon helt annan än du



Hur ska jag då kunna svara när du frågar

vad det är jag fantiserar om?




Fri vers av Mikaela Lind
Läst 252 gånger
Publicerad 2010-03-16 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikaela Lind