Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första gången för sista gången


När solen gått ner ikväll är det dags
Om du ber mig inatt ska du få mig
Klädd i nattens nakenhet och med utsläppt hår
Ska jag ta emot det du ger
och skänka den del av mitt inre
som bara vill tillhöra dig

Det är det enda jag har att ge
Som ingen annan har sett
Som ingen annan fått röra

Jag önskar jag kunde säga att du var den första
Men det är du långt ifrån

Du vet det fast jag inte vill säga

Jag vet hur smärtsamt det är för dig
att tänka på dem du delat mig med

På dem jag har delat mig med

Men se den del som igen annan fått se
Den jag sparat och gömt
För att jag visste att du skulle komma

Du var inte den första
Men jag vill att du ska vara min sista




Fri vers av Mikaela Lind
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-24 15:06



Bookmark and Share


  Diffusiaria
vacker
2010-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Mikaela Lind