Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar när solen strömmar in i rummet


FÅNGA DAGEN

Jag fångar dagen, tar för mig av solen
lite vitt på marken, allt är mycket ljusare
idag, än dagen igår , som var mörk, kulen
och mycket grå

Jag fångar dagen idag, snart på väg ut i
solen, fånga dess strålar med min kamera,
allt känns lättare idag, känner energin börjar
återvända

Väntar på att tvättmaskinen ska gå färdigt,
vill inte gå ut när den är igång, kameran
ligger framme, skorna står och väntar på
mig i hallen

I dag ska jag fånga dagen, tänk om jag
kan fånga allt känner på en bild med min
kamera

I gad ska jag fånga all vackerhet, ta med
mig hem, så när kalla gråmulna dagar, blir
vardag dag efter dag

Då sätter jag mig ner, ser på alla bilder
drömmer mig tillbaka, till just den här
dagen, när solens strålar värmde mig,
och jag fångande den med min kamera




anits 11 november 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-11-11 13:19



Bookmark and Share


  Rosen VIP
en talande text med inre bilder för mitt öga...tänkvärd...
2009-11-11

  aol
bara så vackert
2009-11-11

  poetryGirl
carpe diem!
2009-11-11

  Larz Gustafsson VIP
Mig har dagen fångat.
Och jag gillade det inte.
2009-11-11
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP