Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Red curls


Her red curls..
my blood swirls
I've felt it's caress
I wish for nothing less
then the touch of
a woman's embrace
to lay beside her in
awe and feel myself
falling with grace




Fri vers av SeXara
Läst 302 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-11 20:07



Bookmark and Share


  peter markurth
fin
2009-11-12

  mikael ejdemyr VIP
Behagfullt raffinerad. Och din lek med rim är just en kännbar graciös lek och inte en tvångsmässig yrkesutövning.
2009-11-11
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara