Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I min drömvärld blir guld till lakrits och kola till diamanter


Axplock ur xghost tankar:Del.3 (I en naken ängels fantasi)

..."Ibland, när man blundar ser man saker som man aldrig trodde fanns. Man ser slott, fikus robustor, herresäten och fagra donnor med skapliga spiror dansandes halvnakna på en blomsteräng någonstans i nedan. I en värld bortom verklighetens ekorrhjul, i en sfär upphöjt i en annan dimension.

Som är raka motsatsen till vår. Där inga exempelvis moderater förpestar tillvaron, utan istället gudfruktiga väsen som vägleder och inte förleder de vilsna fåren bort ifrån sina fållor. Ibland, när man slummrar till en stund blir slummen till ett paradis och fattighjonen omvandlas till guds änglar ( om man har tur ).

Allt blir till fantasi, där verkligheten förintas till stoft. Ibland, så dagdrömmer även jag. Då jag vandrar någonstans, där lyckan bor utan att riskera att ramla ner i en avgrund. Där ordet krig, inte finns i vokabulären. Okey, man kanske svävar i det blå ibland.

Och andra kanske tycker man har druckit för mycket, flower power dricka. Eller knaprat lustfyllda piller. Men en sak är säker, när jag landar någongång. Så landar jag garanterat med båda fötterna på jorden..."




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av T.R Ekman
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-11 21:01



Bookmark and Share


  Carola Bouvin
Det är aldrig fel att landa med båda fötterna på jorden, därimot skall man fortsättningsvist låta fantasin få flöda.
2009-11-11
  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman