Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om människans bästa vän...


Bulldogens dag

en bulldog ville väl

den slickade mig om nosen

jag slickade tillbaks

men den blev förbannade och skällde ut mig




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 488 gånger
Publicerad 2012-10-29 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman