Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mallis -12

sitter på Mallis

pank och fågel fri

med en läcker brallis
och badar i sangria

flamenco

tjurfäktarens svett svider

bränns

dricks med hurrarop och kastanjetter

san miguel

härskar i min kastanjbruna kropp
men den läcker som ett såll

och solen är så förbannat varm

ingen skugga kan köpas för pengar




Fri vers av T.R Ekman
Läst 420 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-09 10:37



Bookmark and Share


  Anita Hanssen
Ursäkta, men vad betyder "tjurfäktarens svett" i en dikt om Mallorca?

2017-03-23
  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman