Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På rätt plats i rätt tid stod jag där...


Gottgrisen

gottar mig

hursom varthelst

det är jag värd

regnar manna från skyn

som guds fallna tårar

lapar i mig resterna av änglarnas nektar

gomgodis a la carte

det börjar dagas i horisontens sprakande slöja

då är jag med

det är jag värd




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 445 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-21 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman