Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa djur skall man inte leka med...


Tjurskalligheten

Kysste en tjur en gång på en avsides äng

på eget bevåg

den gav mig en krossande pungspark

då visste jag vad den ville




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 476 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-27 19:29



Bookmark and Share


  Feminaz
:-) tyder på livsmod!
2012-10-27
  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman