Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett stapplande försök...


Trevande

i dagar famlade jag efter

sanningen

förgävest

med lykta och ljus

men i dagsljuset fanns lögnen invid skuggan

lurandes




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 478 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-20 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman