Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som i tidvattens tidlösa stunder


vilsamt
förtöjer du ditt ankare
nära mina tidlösa stränder

endast tidvatten
kan grusa spåren
av vårt möte
i älskog

varsamt
sveper vi stunden
i ett töcken av sötma





Fri vers av Ronny Berk
Läst 688 gånger och applåderad av 44 personer
Publicerad 2009-11-12 08:22



Bookmark and Share


  louisegirl
Helt underbar..

speciellt raderna :
Varsamt sveper vi stunden
i ett töcken av sötma..
2014-10-31

  Lollitta VIP
nära mina tidlösa stränder

______________+++++
2013-12-07

  Yrre VIP
Ljuvlig!
2011-11-29

  HelenaW
Böljande vacker om kärlek, en dikt, helt i min smak! Bokmärker!
2011-10-13

  Linda CH VIP
En vansinnigt vacker första vers! Resten av dikten gör mig andlös.
2011-09-27

  Elwania
mycket vacker text
2011-05-20

  La Magnólia VIP
Rofylld, varm och kärleksfull ...
2011-04-21

  Nina Nightwish
Rofyllt, vackert..
2010-01-06

  kärleks ängel
rofylld kärlek!!
2009-12-10

  Lilla My* VIP
Varmt, rofyllt och vackert om kärlekens tidlösa och stunder...stoppar ner i bokmärkeslådan för att läsa igen!
2009-11-20

  Eva Langrath VIP
finstämt och kärleksfullt glider dina ord fram och lämnar avtryck
2009-11-20

    Maria Malm
Romantiskt skriftat ..."finsaker"
2009-11-17

  kärleks ängel
underbar romantik!!!
2009-11-13

  Carola Zettergren
Skönskriven poesi, varmt och vackert , härligt följsam!
2009-11-13

    ej medlem längre
Skön läsning. Älskog och havet. Det bästa som finns:)
2009-11-12

  Berit Robin Lagerholm VIP
Så vackert varsam den här var.
2009-11-12

  * Ammi *
Underbar poesi
applåder!
2009-11-12

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Mycket vacker och finstämd
2009-11-12

  mare VIP
Mycket fin..
2009-11-12

  Piann VIP
Vackert och finstämt. Njuter..
2009-11-12

  Lindalou
Väldigt vackert, mjukt och ömt skrivet.
2009-11-12

  Sturesdotter
Underbar liten dikt som känns som en kär smekning
2009-11-12

  Epione VIP
Kärlek när den är som finast.

Minnen som ligger kvar och fångade stunder.
Vi måste skynda oss att älska.
Vacker poesi med härliga strofer.
2009-11-12

  Näckrosen
vacker poesi du skriver.
Som honung
2009-11-12

  Lili Samuelsson VIP
gosaker vill jag lova, sinnligt sirligt och välankrat
2009-11-12

  arja savela
Universalt beskrivet möte i vilsamt famntag. Vackert skönt!
2009-11-12

  Monika A Mirsch VIP
Varsamt sveper dina ord i morgonstunden och bär mig bort till längtanslunden - tack för din sköna morgonväckning!
2009-11-12

  Njord
Vackert och romantiskt!
2009-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk