Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglafarmor

Det var slutet av sommaren, den 16:e augusti samma dag som din 80 årsdag. Benen darrade och tårarna föll ner för kinderna. Tröstande kramar och tröstande ord fanns där. I himlen, hos Änglafarfar är du nu, troligen hållandes honom i handen och vilar på molnen med de efterlängtade kramarna. Hoppas ibland på att när ljuset tänds att det bara är en dröm och att telefonen ska ringa så man får höra din röst ännu en gång. Innerst inne finns en lugnande känsla, för att du har det bra där du är nu. Nu är du min Änglafarmor med vita vingar och glittrande ögon. Kommer inte kunna skriva några brev, men din nya adress är bland molnen och blå himmel.




Fri vers (Fri form) av erinu som elin
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-12 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erinu som elin
erinu som elin