Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den bortglömda flickan

Ibland önskar jag att jag inte var minst, ibland blir man bortglömd trotts att man gör sitt bästa.
Ibland hade jag önskat att man kunde, trotts att det var en svår väg, att få saker och ting förklarade, att veta att trotts sin ålder förstår.
En gång önskade jag, en önskan så stor att för en gångs skull inte bli bortglömd, att också få vara en del av det stora hela. Att få känna gemenskap.
En önskan, en önskan.




Fri vers av erinu som elin
Läst 392 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-10 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erinu som elin
erinu som elin