Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jollen och Jag

Ror över Atlanten

med min bästa vän.

Ror utan framtid och vetskap

vet inte vart årorna leder, eller när målet är nått.

Bara vi kommer fram i tid, min Jolle och Jag.




Fri vers av erinu som elin
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-16 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erinu som elin
erinu som elin