Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bredvid en ett årings gravsten

Är det okej om jag sätter mig bredvid din gravsten? Endast 1 år gammal och graven pryds av ljus, en leksaks bil och en nalle, en nalle som tycks ha sett bättre dagar, kanske var det din favorit nalle, kanske du inte kunde vara utan nallen när du skulle sova, kanske sökte du tröst hos nallen vid kalla och mörka nätter? Kan inte sluta att fundera på vad som hände dig? Varför ett barn måste tvingas att lämna livet så tidigt.

Hade du ett bra år med dina föräldrar, kanske hade du ett syskon? Är det okej om jag sätter mig vid din gravsten och funderar på varför och skriver ner ett par rader på ett papper?





Fri vers (Fri form) av erinu som elin
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-18 09:29



Bookmark and Share


  Seglaren
1 år är också ett liv
som kan förtjäna uppmärksamhet
Bra skrivet
2012-01-18
  > Nästa text
< Föregående

erinu som elin
erinu som elin