Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

harmonerar i absurdon

leker med förbjudna tankar och spelar klagovisor på min låtsasflöjt. säger åt mig själv att ja så går det. vad var det vi sa om att förvänta oss något av någon. spelar höga toner och ritar blommor på mina händer. är de inte fina. titta då är jag inte fin. sväljer blodsmak och ensamhet det finns ett hål vid min sida. du är ett hål som jag inte kan fylla igen och jag har satt mig i dantes inferno. säger till mig själv varje natt att jag ska sluta bry mig för det luktar rök om mitt brännskadade hjärta. det pyr och någon blåser och blåser jag vet inte om det är du eller jag eller någon av alla de andra. jag är rädd att det snart blir en brand. jag är kluven och förstår inget och de säger att jag ska akta mig för du är som ett ankare och jag kan inte sjunka nu. får inte. så släpp in mig. vi kan bygga om allt och omstrukturera hela verkligheten. vi kan skapa alternativa världar. vår alternativa historta.




Fri vers av miraklet
Läst 350 gånger
Publicerad 2009-11-12 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miraklet
miraklet