Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ROSA BANDET GALAN ( 100 - ORDARE )

Rosa bandet galan, javisst, är det bra att den finns. Jag orkar inte se den,
det blir katastrof i mitt inre, såg början en gång, det räckte, den gången
alla män uppmanades, att stötta sina kvinnor. Då brast det för mig, allt kom
tillbaka, hur det blev när jag drabbades. Mannen jag levde med, tog avstånd.
Jag luktade illa, såg inte klok ut när allt hår föll av. Han var inte snäll, det var en mardröm.
Tacksam för min hund, Ninja fanns där för mig. Jag har aldrig varit så ensam,
min syn till livet, fick mig att fånga dagen.



anits 12 november 2009




Prosa (100-ordare) av anits VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-11-12 15:01



Bookmark and Share


  poetryGirl
jag är också drabbad
2009-11-12

  Larz Gustafsson VIP
Ibland kan det vara sådana saker som liksom sätter stenen i rullning.
När den väl rullar är den svår att hejda.
2009-11-12

  Fånga dagen
mycket stark text du den mannen var nog ändå inget att ha alla är nog inte så bra förmedlat

kramar Anna-Karin
2009-11-12

    ej medlem längre
En text som berör, sorgligt när du som mest behövde stöd...
2009-11-12

  Ronny Berk
en text som berör; belyser just den svåraste av ensamheter; ensamheten i tvåsamheten !
2009-11-12

    sajo
Att en man kan ta avstånd då det är som mest jobbigt och han verkligen behöver stödja en det förstår jag inte. Det är ju då han verkligen behövs. En stark text som berör.
2009-11-12
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP