Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några tankar just nu......


Jag

Jag har en längtan i min själ

att få leva och må väl


Känna händer smeka

och kroppen leka


en glädje och lust

vid kärlekens kust












Fri vers av mjuk
Läst 446 gånger
Publicerad 2005-10-19 11:24



Bookmark and Share


    Mejja
Igen rimmar du här så härligt.
Ja "kärlekens kust" är ett underbart infångat ord som säger mycket bara i sitt eget lilla.
2006-04-22

  the-Essence-of-Me
Härlig. "Kärlekens kust", så vackert!!
2005-10-23
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk