Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Motvallskt


Non carpe diem

Fånga inte dagen


Låt den flyga till nästa blomma




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-13 11:10



Bookmark and Share


  Deva
ljuvligt och befriande!
2009-11-15

  Caprice! VIP
Ah, ljuvligt! Man blir så trött av och på detta eviga carpe diem... ;-)
2009-11-14

  The Stargazer
Du gör något annorlunda och eget av ett klyschigt uttryck. Fint och tankeväckande.
2009-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP