Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hundraordare


KRÄNKT (100-ordare)

Jag vaknade av väckarklocklans mördande ringsignal. Kände mig kränkt – jag ville ju sova längre!

Stapplade ut till toaletten, ramlade över en sovande katt som klöste mig i benet. Jag såg kränkande ful ut i spegeln när jag rakade mig. Är det mitt fel, kanske?

Så fick jag heller inget kaffe denna morgon, och flingorna hade legat för länge i filen innan jag började äta dem, eftersom jag glömde bort dem när jag läste en intressant artikel i tidningen. Oerhört kränkande att sådant skall få en att glömma morgonmüslin!

Så kom jag till jobbet och – fick beröm! Hur skulle jag reagera?




Prosa (100-ordare) av Algotezza VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-13 13:30



Bookmark and Share


  aliCe*
Inte alltid är det utan hinder att göra sig förtjänt av lite beröm. Ta till dig det och plåstra om ditt ben. Dumheter att känna sig kränkande ful så vaska vatten i ansiktet och tillåt inte sådan bagatell som väckarklockan få dig känna starkt som kränkning. Ett sista tips - ät flingorna innan du öppnar tidningen. Alternativt när du läst klart.

Lycka till.
2009-11-16

  Caprice! VIP
Hmm... om man känner att berömmet inte är ärligt menat så kan man förstås bli kränkt i alla fall. Då sker ingen förändring! ;-)
Hur som helst: Snygg 100-ordare!
2009-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP