Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsekvens


En följsamt böjd gren,
tvingad mot sin brytningspunkt,
slår tillbaka snabbt.

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Åsa Pyke
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-13 16:20



Bookmark and Share


  Vind
...en revolutions innersta väsen
"snyggt"
2009-11-16

  Catharina Edin VIP
Ja, det var en mycket aktivt iakttagande haiku med en fin släng på slutet!
2009-11-13

  Gunnel Eriksson VIP
Bra iakttagelse.
Väl haikuat!
2009-11-13

    ej medlem längre
spännande innehåll - bra
2009-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke