Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
loppis, ett ställe att göra fynd


LOPPIS

jag har sett att ett loppis ska öppna
bredvid affärerna här i byn

har gått förbi där flera gånger, har
kikat i fönstret, när papperet tagits
bort, så det syns vad som finns

har sett många saker, billiga ting,som
kan bli en billig och bra julklapp, till
någon av barnbarnen

idag stod öppet skylten där, på var
sida om den stod två marchaller och
hälsade välkommen

nyfiken vad som fanns gick jag in, har
sett en docka i fönstret, har tittat på
den många gånger

undrat vad den kostar, gick in det fanns
mycket att se, men jag var nyfiken på
dockan

så jag frågade om priset, tio kronor, men
det finns inga kläder till den, men det gör
inget, det fixar jag

så glad och lycklig gick jag ut genom
dörren, med dockan, en julklapp till ett
barnbarn, eller något att leka med, när
dom hälsar på hos mig



anits 13 november 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-13 23:40



Bookmark and Share


  genni VIP
Jag älskar loppisar, det bästa som finns :)
2009-11-15

  Maria T
Så roligt att göra
dockkläderna själv
2009-11-14

    ej medlem längre
Ja loppisar är kul!
2009-11-14

  poetryGirl
jag går ofta på loppis :)
2009-11-14

  Ann-christin
Detta är min grej med loppisar.
Driver själv ett loppis som jag
nu snart ska fly till en stund.
Bra skrivet fina dockor
2009-11-14

  Eva Helene VIP
Så bra att kunna skänka det man själv inte behöver och kunna köpa billigt det man själv vill ha. Överflödet i affärerna, speciellt inför julen gör mig illamående.
Barnbarnet blir säkert glad över sin julklapp!
2009-11-14

  Larz Gustafsson VIP
Jag gillar loppisar, men vägrar att köpa julklappar.
2009-11-14
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP