Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som bär ditt namn

Jag ser ansikten
jag ser kroppar
de är alla olika,
men bär samma namn.
Namnet de bär
är ditt namn.
Du är i mina drömmar
i min fantasi.
Ibland går dröm och fantasi ihop
och blir till ett.
Jag kan inte skilja dem åt
de blir en del vardagen
och gör den till en fest.

Du är sanningen
sanningen som är kärleken till dig,
den som gjort mig fullbordad.
Jag var halv
du har gjort mig hel.
Du är ansiktet
du är kroppen,
den jag alltid ser
i mängden av människor
och i ensamhet.
Du är i mig
och jag i dig.
Men den existensen
är bara i min dröm
i min fantasi.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-14 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP