Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

behov listan som blev livslång i slutet av dagen

i allt det trasiga
står jag på tå
vill nå himmelen
du visa mig

och jag känner inte
längre igen den
trasiga flickan i
spegeln hon verkar
ju bara så olycklig

finns det fortfarande
kärlek att ge mig
jag kanske slösa bort
den enda jag kännt
smaken av jag
behöver inte kärlek

men jag behöver dig

folk säger att
vi säger jag älskar dig
för fort
för mycket
och jag förstår ingenting

jag kan inte höra
orden vart jag än
vänder örat till
allting suddas ut
bakom min vägg
av att vara så ful

jag är så ful
men du behöver inte
kolla på mig längre
jag vill ju bara
ha vingar sitta
på hustak, jag kan
titta på dig i timmar

för du kommer alltid vara den finaste

för jag vet vilka
som håller min
hand i slutet
av dagen men
jag tror inte att
jag är luften ni
andas som han
var luften jag andades

för jag vill inte
vara besvärlig
och krävande men
jag tror jag är
i behov av någon
som behöver mig
en kyss
en kram
en hand
en beröring

listan kan bli livslång

men jag nöjer
mig med vingar




Fri vers av hungersvälts stjärnor
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-15 10:08



Bookmark and Share


  iblandandra
Jättefin!
2009-11-15
  > Nästa text
< Föregående

hungersvälts stjärnor