Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

le läppar le tvinga fram ett leende

''kasta minnena i sopkorgen''
men jag vill ju minnas
utan att gråta hjärtats bitar
ur ögonen vill hålla limmet
på plats men det verkar inte
hålla för mina salta tårar


spott satte sig på själen
sparkar bröt mig mitt itu
och jag undrar om jag var
den enda som var så svag
att jag sitter med själen
i handen redo att ta den
och bara flyga iväg


för fysiskt så river någons
naglar upp mitt hjärta river
bara sönder den hela stora klumpen
jag är genomfrusen och ser
inte längre människor som vänner



människor kan aldrig
hålla sig vänner med varandra







''hej du är tjock''



''din familj är en svinstia''


''du tar min bästa vän ifrån mig''






låt det gå snabbt
när man faller
ned ifrån taket
låt det inte göra
ondare än det gör
att minnas för jag
vill slippas att
minnas det som gör ont
men jag vill minnas
leenden



läppar le nu




men jag kan inte le och man
tror man kommit över det hela
men jag kan inte minnas någonting
speciellt under så många år
och plötsligt känns min själ så
gammal och utsliten jag tror vi
behöver en vila





''kasta minnena i sopkorgen''






men jag vill ju minnas
le läppar le





jag ler inte




Fri vers av hungersvälts stjärnor
Läst 249 gånger
Publicerad 2009-11-18 07:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hungersvälts stjärnor