Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tryck på det ömtåliga(ste) hjärtat du kan se

jag är den
bästa på att såra
formulerar ord till
något så hemskt så bra

vill du att jag ska
gråta för dig
kan skicka mina tårar
i små paket med rosa
omslags papper,
än gillar du rosa va?

för jag har alltid
tröstat folk som saknat
utan att riktigt be om tröst
när allting jag kan höra
är dina ord som smeker öra


jag sa ju att jag var stark
kan slå berg i spillror
för min fysiska styrka var
aldrig något problem
men jag har aldrig lärt mig
att handskas med problem
man inte kan sparka ihjäl

fick aldrig veta att
saknad är någonting
man föraktar för jag
höll ingenting närmare
mitt hjärta än du


vill du ha ett hjärta
ett brev med massa ord
kan pussa på breven
med rödaste läppstift
aldrig låta mina tårar
röra den röda färgen
som lika bra kunde vara
mitt hjärta som blöder


ger dig tusen gosedjur
ska gömma mig inuti
du får krama mig natten lång
om jag får stanna hos dig
du behöver inte veta att det är jag





men tryck på mitt lilla hjärta
jag älskar dig
det är det enda hjärtat har att säga




jag älskar dig




Fri vers av hungersvälts stjärnor
Läst 240 gånger
Publicerad 2009-11-23 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hungersvälts stjärnor