Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar som när jag satt i kyrkan idag


VÅGA

Vågar du vara den du är?

Vågar jag vara den jag är?

Vågar vi bryta mönstret,
visa vilka vi är?

Vågar du visa vad du tro på?

Vågar jag visa, vad jag tror på?

Vågar vi vara människor, som
går den väg som känns rätt för
oss?

Vågar vi skratta och gråta, visa
vilka vi är, visa att vi är dom vi
är, med känslor i både sorg och
glädje?

Vågar vi vara oss själva, låta ingen
ta ifrån oss, det vi tror på?

Vågar vi det, då har vi allt att vinna,
för Han är med oss alla dagar, intill
tidens ände




anits 15 november 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-11-15 13:56



Bookmark and Share


  PainSucks
klart vi vågar :)
2009-11-17

  Katinka VIP
I hjärtat finns modet att vara den vi är. I förtröstan, med Gud eller utan, vill och måste vi vara dem vi är till sist. Det är det sanna. Fint och filosofiskt skrivet.
2009-11-16

  walborg
Visst handlar det om mod! Tack för fin dikt!
2009-11-16

  Larz Gustafsson VIP
Grattis till placeringen!
2009-11-16

  Anjeska
gör vågen för dessa klokrader
2009-11-16

  ULJO
Som vanligt välformulerat och klokt
2009-11-16

  genni VIP
Fint!
2009-11-15

  poetryGirl
så bra!
2009-11-15

  aol
underbart skriftat
2009-11-15

  Larz Gustafsson VIP
Lärjungaskapet är en successiv, livslång frigörelseprocess.
Syftet är att vi skall kunna allt detta.
Leva ut evangelium.
2009-11-15
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP