Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nu har jag tröttnat på elbolag, som inte förstår och kan göra rätt


INGEN SOM BRYR SIG

Jag bara undrar

hur många gånger

jag ska behöva ändra

min adress

så min elräkning

kommer

hit

där jag nu bor

och

har mit hem

förra månaden

lovades jag

att den räkning

som kom då

var den sista

till min

gamla adress

Har så skett?

ack nej

idag kom en ny

adresserad

till

den gamla adressen

men fakturan

gäller

här på

min nya adress

nu är det så

jag har tröttnat på

att det i flera månader

varit så här

så en signal

till den lokala tidningen

jag slog

och

jag hoppas

att dom kommer hit

gör ett reportage

så att dom kanske

lär sig

att

när man flyttar

och

ändrar adressen

så ska det fungera

från den dag

adressändreingen

gäller

även för

elbolag



anits 16 november 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-16 12:12



Bookmark and Share


  Anjeska
detta elbolag kan numera heta felbolag...
2009-11-16

  poetryGirl
riktigt bra
2009-11-16

  Bibbi VIP
Håller med lycksele här
Applåd!
2009-11-16

  lycksele
Irriterande. Ska inte vara svårt att ändra en adress i registret.
2009-11-16
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP