Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bekymmer..

Jag är så förvirrad...
Tankarna är kaotiska,
och där ibland dem,
hittar man dig,
ett vimmel av frågor,
ett elände av bekymmer.

Jag är så förvirrad...
Funderande, längtande,
dumdristig och impulsiv,
men fortfarande,
en massa tankar fria,
en massa tankar på dig.

Jag är så förvirrad...
Försöker förtrycka,
de känslor jag håller,
funderar på dig,
frågar...

vad ska jag göra..?




Fri vers av Slisk Querzion Lindqvist
Läst 381 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-16 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Slisk Querzion Lindqvist
Slisk Querzion Lindqvist