Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en känslosam stund


NÄR NÅGON SER

När någon ser
att också jag syns

någon säger
vi två

kan göra det

att dela med någon
som jag inte trodde såg

det fyllde mitt hjärta med
glädje

om jag kunnat
skulle jag ha ställt
mig upp

sjungit en sång om glädje
om tacksamhet

en sång om att bli sedd
för den jag är



anits 17 november 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-11-17 00:11



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Njut av stunden!
2009-11-17

  Larz Gustafsson VIP
Klart du kan!
Sjung ut!
2009-11-17

  PainSucks
gillar den :)
2009-11-17
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP