Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jaa, jag vet...de gör bara sitt jobb...


Jag blir så trött...


...på alla dessa telefonförsäljare

som ska sälja ditten och datten

senast ikväll ringde en äldre herre

och undrade om jag ville ge en pengagåva

till förmån för de hörselskadade

jaaa...jag vet inte sa jag

hur mycket rör det sig om? frågade jag

han svarade... tvåhundra kronor!

jag drog efter andan

tyckte det var lite väl mycket

jag kan tyvärr inte, sa jag

jag har det lite svårt ekonomiskt

så tyvärr nej

sade hej och avslutade samtalet



nej, jag lider ingen nöd

men är inte miljonär heller

ibland är det nödvändigt med en nödlögn

man kan inte säga ja och amen till alla

gör du det?






Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 261 gånger
Publicerad 2009-11-17 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP