Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ser




i natten

ögon



lyser

glödande eldklot



vassa klor

rispar blodspår



lyftes upp

offras på altare



sanningen

ljuger inte




orgasmen

vällustans fontän




lögnernas belöning

kärlekens cirkus




narrarna skrattar




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-17 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP